Η Ιστορία μας

Καλως ηρθατε στη

Φαρμα Κοκκιαδη

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η ιστορία μας ξεκίνησε εδώ και 10 χρόνια στο νησί της Κρήτης. Με αγάπη για τη φύση και μεράκι για την μελισσοκομία παράγουμε Κρητικό μέλι, κερί, γύρη και πρόπολη χωρίς οποιαδήποτε επεξεργασία και χωρίς καμία προσθήκη ουσιών όπως τα αντιβιοτικά και τα εντομοκτόνα. Οι μέλισσές μας τρέφονται αποκλειστικά από τα πλούσια άνθη και βότανα που βρίσκονται στο νησί της Κρήτης και συγκεκριμένα στο Σελάκανο στα ορεινά του Νόμου Λασιθίου και στους Αθάνατους του Νόμου Ηρακλείου.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η φιλοσοφία μας είναι να παράγουμε Κρητικά μελισοκομικά προϊόντα με αγνό και φυσικό τρόπο όπως μας δίδαξε η ιστορία των παππούδων μας, έχοντας ως προτεραιότητα τον σεβασμό  στη φύση και την υγεία του ανθρώπου.

Αρχή μας είναι η συλλογή άριστης ποιότητας μελιού χωρίς να υποστεί επεξεργασία από σάκχαρα, αντιβιοτικά και παρασιτοκτόνα, ώστε να είναι κατάλληλα για την υγεία μας.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε σε εσάς αυθεντικό Κρητικό μέλι και πολλά προϊόντα  πλούσια σε αγνά, φυσικά θρεπτικά συστατικά και αυθεντική γεύση που κάνει τη διαφορά.

ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ

Λόγω της πληθώρας των συστατικών που περιέχει το μέλι, του έχουν αποδοθεί αντιοξειδωτικές, αντικαρκινικές, επουλωτικές και ανοσοκατασταλτικές ιδιότητες

ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Κοντά στο Ηράκλειο Κρήτης μέσα στην φύση τα μελίσσια μας είναι τοποθετημένα στον καθαρό αέρα αφήνοντας τις μέλισσες να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα.

100% ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Το μέλι μας έχει πιστοποιηθεί και βραβευτεί από Ελληνικούς και Διεθνείς φορείς για την ποιότητά του. Οι συχνές αναλύσεις στο μέλι μας, διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα και την οργανική του σύνθεση.

Φάρμα Κοκκιάδη